LÅS UPP DIN KREATIVITET

Med den mest innovativa teknologin i ditt hem kan du frigöra kreativiteten hos alla familjemedlemmar. Lätt att använda direkt. Du är klar att börja bygga allt du behöver, vill göra eller vad världen har väntat på.

Titta på videon för att lära dig mer om potentialen hos denna 3D-skrivare.

DREMEL 3D IDEA BUILDER: NYCKELFUNKTIONER

LÄTT ATT ANVÄNDA

Det är lätt att bygga objekt med Dremels inbyggda programvara och pekskärm i färg. Med dess hjälp kan du få en förhandsvisning av varje modell innan du bygger den. Därutöver kommer Dremels 3D Idea Builder utrustad med en förinstallerad extruder (de del i vilken tråden kommer ut och som bygger din modell), till skillnad från andra 3D-skrivare där du måste installera den själv. Det gör installationen lika enkel som för en vanlig pappersskrivare och du är snabbt klar för att börja bygga! Tillsammans med lättanvänd programvara kan du på några minuter börja omvandla dina idéer till modeller och projekt.

FROM ONE TO DONE


1. Logga in

Skapa ett konto, logga in och börja med att utforska 3D-modeller och projekt.

2. Plocka upp en modell

Ladda ner de 3D-modeller du vill bygga.

3. Ladda upp till Builder

Anslut för att ladda upp din modell via SD-kort eller USB-kabel.

4. Bygg

Se hur din modell blir till allt eftersom Idea Builder bygger lager för lager.

5. Mycket nöje

Öppna dörren till din nya kreativitet.

"När jag först började med min nya skrivare var jag orolig att det skulle bli svårt att byta ut filamenten. Jag var mycket förvånad över hur enkelt det var. Jag följde helt enkelt snabbstartsguiden och var igång med att skriva på några minuter!"

Allison Murphy - samarbetspartner till Dremel

REN. TYST. INNEHÅLLSRIK.

Idea Builder har en dörr som kan stängas och som håller damm och nyfikna fingrar ute. Detta stängda och täta arbetsutrymme stabiliserar även temperaturen för en optimal utskrift och reducerar ljud så att dina modeller och projekt kan byggas tyst i bakgrunden medan du gör något annat. Och den har även UL-märkning.

"Medan skrivaren förverkligar mina idéer så kan jag laga mat, läsa en bok eller få jobb som har med huset att göra gjorda. Multitasking när det är som bäst!"

Emily Miller - samarbetspartner till Dremel

PEKSKÄRM

Din Dremel 3D Idea Builder fungerar helt och hållet utan att anslutas till en dator! Med pekskärmen i färg kan du välja modeller som du vill bygga och kontrollera din pågående utskrift med knapparna Start, Stop och Pause… och mycket mer. Pekskärmen visar även nyttig information och utskriftsstatus för din modell!

"Eftersom Dremel 3D Idea Builder är lätt att använda så kan jag använda mer tid för att komma på nya projekt och förfina mina befintliga idéer. Tack, Dremel

John Hauter - samarbetspartner till Dremel