GÖR DINA MODELLER LEVANDE MED DREMEL 3D-TRÅD

Alla Dremel-trådar har utformats och testats för att fungera med dina Dremel 3D-skrivare och är helt enkelt den bästa tråden för din DigiLab- eller Idea Builder 3D-skrivare. 3D-skrivare från Dremel erbjuder 3 typer av trådar: PLA som är kompatibel med alla 3D-skrivare samt Eco-ABS och nylon för Dremel DigiLab 3D45 - alla utrustade med RFID-igenkänning för automatiska skrivarjusteringar med Dremel 3D45-modellen. Köp din Dremel-tråd idag och börja ge dina modeller liv.

VÄXTBASERAD

Eco-ABS är en naturlig termoplast, perfekt för att skriva ut hållbara och stöttåliga 3D-föremål. Dess styrka, flexibilitet och högre temperaturmotstånd gör den till en lämplig plast för applikationer inom maskintekniska och mekaniska användningar. Dremels ABS-liknande tråd är skapad för utskrift med din Dremel 3D45-skrivare och finns i svart.

BYGGEN AV HÖG KVALITET

Nylon är en syntetisk polymer perfekt för utskrift av starka och flexibla 3D-prototyper med hög slitstyrka. Nylon rekommenderas för projekt som 3D-utskrift av gångjärnsprofiler och andra funktionella delar. Dremels nylontråd är skapad för utskrift med din Dremel 3D45-skrivare och finns i svart.

SKIMRANDE FÄRGER

PLA är en växtbaserad och återvinningsbar tråd. Dess miljövänlighet gör den till en föredragen materialtyp för skolor och de som vill skriva ut för utställningar eller småhushållsanvändning. Dremel PLA är konstruerad för alla Dremel 3D-skrivare i 11 olika färger. Tråden ger ett stabilt, starkt föremål med en finish av hög kvalitet.