GÖR DINA MODELLER LEVANDE MED DREMEL 3D-TRÅD

Alla Dremel-trådar har utformats och testats för att fungera med dina Dremel 3D-skrivare och är helt enkelt den bästa tråden för din DigiLab- eller Idea Builder 3D-skrivare. 3D-skrivare från Dremel erbjuder 4 typer av trådar: PLA som är kompatibel med alla 3D-skrivare samt Eco-ABS, PETG och nylon för Dremel DigiLab 3D45 - alla utrustade med RFID-igenkänning för automatiska skrivarjusteringar med Dremel 3D45-modellen. Köp din Dremel-tråd idag och börja ge dina modeller liv.

VÄXTBASERAD

Eco-ABS är en naturlig termoplast som är perfekt för att skriva ut hållbara och stöttåliga 3D-objekt. Dess styrka och flexibilitet gör det lämpligt för användning inom teknik och mekanik. Detaljrikedomen som kan uppnås med detta filament gör att användare kan utveckla funktionsdugliga prototyper. Det ABS-liknande Dremel-filamentet är konstruerat för utskrift med en Dremel 3D45-skrivare och finns i svart och vitt.

BYGGEN AV HÖG KVALITET

Nylon är en syntetisk polymer som är perfekt för starka och flexibla 3D-prototyper med hög slitstyrka. På grund av materialets lätta vikt rekommenderas nylon för 3D-projekt där böjningslager och andra funktionella delar skrivs ut. Dremels nylonfilament är konstruerat för utskrift med en Dremel 3D45-skrivare och finns i svart.

SKIMRANDE FÄRGER

PLA är ett växtbaserat och återvinningsbart filament. Det är miljövänligt, vilket gör att det rekommenderas för skolor, hushåll samt visningsändamål. PLA-filament deformeras inte så lätt, därför är det enklare att skriva ut och utskriften kan ske vid lägre temperaturer. Filamentet ger projekten en glansig finish. Dremel PLA passar alla Dremel 3D-skrivare och finns i 11 färger. Ett stadigt, starkt föremål med en finish av hög kvalitet skapas med filamentet.

PETG

PETG är en vanlig polymer som är tålig precis som ABS och enkel att skriva ut med som PLA. Dess styrka, flexibilitet och temperaturhärdighet gör det lämpligt för mekaniska delar. PETG-filament har utmärkt vidhäftning av lager och låg risk för krympning och skevning vilket gör det enkelt att skriva ut. Dremels PETG-filament är konstruerat för utskrift med Dremel 3D45 och finns i genomskinligt.