DIN UNIKA SNÖFLINGA

Designa ett unikt objekt

Lägg till dessa personliga snöflingor till din juldekor som du kan hänga upp i julgranen, vid eldstaden eller vid nyårsbordet.


Gör din unika snöflinga (text) Gör din unika snöflinga (bild)

ANPASSAD NYCKELKEDJA

Visa litet personlighet med en unik nyckelkedja.

Form möter funktion med denna unika nyckelkedja. Den är expertdesignad för att fungera som en Dremel Rotary-nyckel och mobiltelefonhållare. Använd denna anpassare för att snabbt och förhandsvisa färgen så du ser hur den kommer att se ut när den är klar. Denna nyckelkedja är en tjusig present till någon på din julklappslista.


Anpassa din nyckelkedja

ANPASSAD HUNDTAG

Märk upp ditt husdjur, din väska. Sätt en märkning på allt!

Du behöver inte köra till husdjurs- eller bagageförvaringen om du kan skriva ut en anpassad ID-tag med din Dremel 3D Idea Builder. Dessa hållbara och roliga taggar kan inkludera namn, telefonnummer och hemadress. Du bestämmer färgen, texten och designen och anpassaren hjälper dig med resten. Designa en för alla dina personliga ägodelar, såsom resväskor, handväskor, ryggsäckar, lunchlådor...allt som du vill markera som ditt eget.


Anpassa din hund-tag

UNIKT ARMBAND

Designa och tillverka ett 3D-armband på några minuter.

Mode möter teknologi med denna 3D-designade snackisen. Sätt din egen prägel på världen genom att göra ditt eget armband med denna 3D-anpassare, som drivs av Spark 3D-plattformen. Med detta lättanvända verktyg kan du snabbt ändra formen på armbandet för att passa din stil och realistiskt visa hur det kommer att se ut när det är klart. Ingen erfarenhet krävs. Ha roligt och bygg!


Anpassa ditt armband

DIN EGEN MEDALJ

Alla är vi vinnare när vi har vunnit en medalj.

Vill du få någon att må bra? Ge en medalj! En helt egen 3D-utskriven medalj är ett unikt sätt att belöna och fästa uppmärksamhet på någon i ditt arbetslag eller vid ditt evenemang. Med denna anpassare kan du skapa din egen personliga medalj genom att använda Dremel 3D Idea Builder. Du väljer färg och lägger till anpassade texter eller bilder. Du kan till och med lägga till ditt egna band!


Anpassa din medalj (text) Anpassa din medalj (bild)

TINKERCAD

Från hjärna och till design på några minuter. Med Tinkercad kan du snabbt överföra din idé till en 3D-modell. Gå instruktionskursen så du kommer igång redan idag!

Starta kursen nu

MESHMIXER

Meshmixer är det ultimata verktyget för 3D blandningar och ombyggnader. Blanda, mixa, skulptera, stämpla eller måla dina egna 3D-designer eller börja utifrån någon av de 10 000 modeller som finns i galleriet.

Mer information