Idea Builder utlåtanden

Hör vad andra har att säga om Dremel 3D eller lägg till ditt eget utlåtande.

Jag köpte Makerbot Mini Replicator som min första 3D-skrivare. Efter massor av problem och när den inte ville samarbeta med min dator returnerade jag den och köpte istället Cube3. Den skapade sneda utskrifter och krävde lim på plattan. Efter att jag hade returnerat min andra 3D-skrivare beslutade jag mig för att mitt sista försök skulle bli Dremel 3D-skrivare. Jag har inte haft några problem med den här skrivaren sedan jag köpte den. Skapar perfekta utskrifter och jag är väldigt nöjd med mitt sista val
Jag älskar min Dremel Idea Builder som står i klassrummet. Barnen kan upptäcka relationen mellan det virtuella och verkligheten genom att skriva ut projekt som de har skapat med CAD-program. Dremel Idea Builder har varit igång i mer än 500 timmar utan att hänga upp sig vilket är helt otroligt (särskilt jämfört med min Makerbot)! Möjligheterna för 3D-utskrifter i klassrummet är oändliga och Dremel hjälper dig med detta till ett överkomligt pris.
Dremel 3D Idea Builder är oslagbar! Den är utformad för att tåla en utbildningsomgivning. Den är säker och användarvänlig! Mina studenter kollar hela tiden vad som håller på att skrivas ut och planerar vad som ska skrivas ut härnäst! Eleverna utformar med ett mål – eftersom de kan omsätta sina 2D-koncept till 3D! De kan utforma en 3D-modell med hjälp av en mängd digitala produkter som Idea Builder är redo att skriva ut! Att hålla sin egen skapelse i handen är magiskt!
3D-teknik innebär inlärning på en helt ny nivå. Barnen är mer inspirerade till att lära sig om de olika delarna av en djurcell och dess funktioner när de samtidigt ser konstruktion och utformning av en djurcell i 3D. Implementering av denna typ av teknik vid inlärningen gör att de kan göra kopplingar mellan vad de lär sig i klassrummet och den stora världen runt dem.
Dremel 3D Idea Builder är ett riktigt ”plug n' play”-verktyg som är enkelt att implementera. Jag använder mindre tid på att lära lärarna användningen och mer tid om integrering. Efter att vi integrerade Dremel 3D Idea Builder i vår läroplan K-12 har elevernas engagemang blivit större, kreativiteten har ökat och eleverna har fått en förståelse för kärnämneskoncept som annars kan gå förlorade i undervisningen.