SE

DREMEL® IDEA BUILDER 3D40

I UTBILDNINGSSYFTE

Se video

360° täckning

När du köper en Idea Builder 3D40 får du mer än bara en 3D-skrivare med programvara och tråd. Du får också personlig kundtjänst i världsklass, professionell utveckling, läroplansbaserade lektionsplaneringar och lugn och ro med UL-certifiering och branschens bästa garantivillkor.

NYCKELFUNKTIONER (MODELL 3D40 EDU)

BLI EN DEL AV NATURVETENSKAPSRÖRELSEN

Naturvetenskap, teknik, ingenjörskonst och matematik kan nu bli mer interaktivt och engagerande. Med praktisk inlärning kan eleverna vara med och utforma, skapa och testa ämnet.

DIREKT LÖSNING

Med vår läroplan direkt från kartongen kan lärare integrera 3D-utskrift direkt i klassrummet. Vår läroplan och våra instruktioner är författade av ämneslärare och ger dig praktiska lektionsplaneringar som knyter ihop ett abstrakt koncept med en utskriven modell vilket ökar förståelsen.

UTFORMA. BYGG. LÄR.

TinkerCad, SketchUp och Fusion 360 har gratis guider som finns online och som hjälper dig att omsätta dina idéer. Utforma vad som helst och lägg sedan in din .STL eller .OBJ i Dremel 3D-programvaran.

PEKSKÄRM

Din 3D Idea Builder 3D40 fungerar helt och hållet utan att anslutas till en dator! Med pekskärmen i färg kan du välja modeller som du vill bygga och kontrollera din pågående utskrift med knapparna Start, Stop och Pause… och mycket mer. Pekskärmen visar även nyttig information och utskriftsstatus för din modell!

NYA FUNKTIONER


”Efter att vi integrerade Dremel 3D Idea Builder i vår läroplan K-12 har elevernas engagemang blivit större, kreativiteten har ökat och eleverna har fått en förståelse för kärnämneskoncept som annars kan gå förlorade i undervisningen.”

Mark Simmons, Director of Technology, Sabine Pass ISD