SE

DREMEL® IDEA BUILDER 3D40

Här Hittar Du Produkterna

UTÖKA DIN KREATIVITET

Utöka din kreativitet genom att bygga egna prototyper eller ta en hobby till helt nya höjder. Utforma föremål eller gestalta dem på ditt eget personliga sätt. Utmana hjärnan och inspirera andra till att upptäcka deras version av möjligheterna med 3D.

DREMEL IDEA BUILDER 3D40: NYCKELFUNKTIONER

NYA FUNKTIONER


MER PÅLITLIG

Den nya Idea Builder levereras med en innovativ igentäppningsfri extruder som skyddar dina modeller från misslyckad uppbyggning. Med vår 1-åriga garanti och vår UL-säkerhetscertifiering kan du vara säker på att din Idea Builder är pålitlig och säker att använda.

LÄTT ATT ANVÄNDA

Vår nya 2-punktsnivellering ger snabb och exakt kalibrering så att du kan börja bygga med en gång. Dremel Idea Builder 3D40 levereras med en förinstallerad extruder, till skillnad från andra 3D-skrivare som kräver att du installerar den själv. Vår utökade byggplatta är utformad för att passa föremål på upp till 10” x 6” x 6,7” så att du kan skapa större projekt.

”3D-teknik innebär inlärning på en helt ny nivå. Barnen är mer inspirerade till att lära sig om de olika delarna av en djurcell och dess funktioner när de samtidigt ser konstruktion och utformning av en djurcell i 3D. Implementering av denna typ av teknik vid inlärningen gör att de kan göra kopplingar mellan vad de lär sig i klassrummet och den stora världen runt dem.”

Chaidan Leshinski, matematiklärare årskurs 5, Joseph Sears School