VARFÖR VÄLJA DREMEL 3D FÖR DITT KLASSRUM?

DREMELS ÅTAGANDEN: Vi utvecklar ständigt vårt utbildningsutbud för att lärare, instruktörer, tillverkare och byggare ska kunna utöka sina kunskaper inom 3D-utskrift.

Vi känner oss trygga på att Dremel 3D Idea Builder är det bästa alternativet för 3D-utskrifter, både hemma och i skolan, och genom att kombinera detta unika verktyg med service och läroplan i toppklass hoppas vi på att trigga experimentbaserad inlärning för nästa generation – tillsammans med dig! Upptäck Dremel Dreams

ENKEL, SÄKER, & PÅLITLIG!

Enkel att använda – marknadens snabbaste från kartong till användning och programvara som är enkel att använda. Sätt igång att bygga föremål på bara några minuter. Upptäck 3D Idea Builder

Säker – Dremel är den första tillverkaren att motta UL-certifiering för sin 3D-skrivare. Upptäck 3D Idea Builder

Dremels pålitlighet – Dremel är ett pålitligt märke sedan mer än 80 år och har utformat 3D Idea Builder med enkelhet som utgångspunkt. En full garanti på 1 år medföljer, och den är byggd för att hålla. Varför Dremel 3D

DREMELS KUNDTJÄNST I VÄRLDSKLASS

Vårt engagerade team av 3D-experter befinner sig i Racine, Wisconsin, och levererar personlig kundtjänst, problemlösning och mentorskap i världsklass. Kontakta oss på telefon, Skype, chatt eller e-post och få dina frågor besvarade – det garanterar vi.

Kontakta kundtjänst

LÄROPLAN MED 3D-UTSKRIFTSMODELLER SOM ÄR REDO ATT ANVÄNDAS.

Dremel Dreams 3D-specifika lektionsplaneringar

Dremel 3D läroplansbaserade lektionsplaneringar är skrivna av faktiska lärare och experter inom ämnet och följer amerikansk standard. Med dessa informativa handböcker kan lärare och andra integrera 3D-utskrifter i klassrumsundervisningen.

Alla specialanpassade lektionsplaneringar och motsvarande 3D-modellsatser finns på skrivarens SD-kort och kan sparas på, och skrivas ut från, vilken dator som helst.

För att få reda på mer om hur modeller för 3D-utskrift förbättrar elevernas inlärning i klassrummet, upptäck Dremel Dreams Program


Dremel-partners med MyStemKits.com

Se detta videoklipp för att få reda på mer om samarbetet mellan Dremel och MyStemKits.com.

För mer läroplan som är redo att användas, se mystemkits.com.

Låt: ”Air Hockey Saloon” av Chris Zabriskie. Används med rättigheter genom licens.

Autodesk Project Ignite – ta tillverkningen till klassrummet

Autodesk Project Ignite kombinerar de senaste trenderna inom teknik – 3D-utformning, 3D-utskrifter och elektronik – med programvara som är enkel att lära sig, projekt och maskinvara för elever i alla åldrar.

Lär ut praktiska projekt som är integrerade med Tinkercad och Circuits, webbens mest populära program för tillverkare och som är enkelt att använda. Gör det enkelt. Gör det kul. Engagera alla.

Få reda på mer om Autodesk Project Ignite