Webbsida artikelblock

Varför Dremel för 3D-utskrift?

Dremel 3D-skrivaren är marknadens mest pålitliga och användarvänliga 3D-skrivare. Uppbackad av överlägsen kvalitet, användarvänlig maskinvara och programvara samt Dremels kundtjänst, kan du börja bygga dina skapelser direkt med Dremel-skrivaren.

Mer information

3D-utskrift för utbildning

3D-utskrift främjar lärande genom erfarenhet i det moderna klassrummet. Elever kan lära genom att göra, så att de i det oändliga kan skapa, utforska och lösa problem på helt nya sätt.

Mer information

Det här är Dremel 3D-skrivarna

Dremel 3D-skrivarna är snabba och enkla att installera direkt ur lådan, så att elever och personer inom alla tillämpningsområden blir aktiva formgivare och makers.

Mer information

EXPLORE 3D MODELS

View All 3D Models

From fun to functional, we’ve got it all and you can do it all. Find the next object you’d like to create.

BUILD A PROJECT

View All Projects

Want to make something more extravagant? Browse our projects, all with step-by-step instructions.

Anthem Video

Hem kundtjänstblock

EXPERTHJÄLP

Vi guidar dig genom varje steg av arbetet med din 3D Idea Builder. Oavsett om du vill lära dig genom att läsa, se på videoguider eller prata personligen så hjälper vi dig.

KUNSKAPSBAS

Vill du lära dig mer? Kolla in vår kunskapsbas för artiklar om hur du gör allt från att installera din skrivare till hur du utformar och skriver ut din första modell.

VIDEOGUIDER

Vårt videobibliotek innehåller steg-för-steg-guider som visar allt från hur du sätter in trådspolen till hur du bygger ett projekt. För ibland är att se det bästa sättet att lära.